grafitnyomok
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
1.fejezet/3

 

Irene szeme nagyra kerekedett. - Ezt meg hogy érted?

Úgy, hogy vannak itt a Tisztáson olyanok is, akiket te nem láthatsz sohasem, bár most én sem látom őket. Ők a letört, elöregedett gallyakat, ágakat összegyűjtik , és a fák oltalma alá helyezik vissza. Ők, a fák maguk döntenek arról, hogy kiknek adják. Ha arra érdemesnek találnak téged, akkor vihetsz belőle.

- Na és hogyan kérjem én a fákat?

- Csak menj, sétálgass közöttük . Ők tudják, hogy mire van szükséged. Ne kapkodj, ne siettesd őket, nekik is idő kell ahhoz, hogy kiismerjenek. Ha úgy találják, hogy nem vagy méltó a jutalmukra, akkor azt sem engedik, hogy sétálgass, de ha megtisztelnek a barátságukkal, akkor könnyedén lépkedhetsz közöttük, és eléd tárják maguktól, amit keresel.

Irene úgy tett, ahogy Leowin javasolta. Már nem lepődött meg semmin, egy tündér tanácsai alapján járkál fák között, akik dönteni készülnek a felajánlott barátságáról. Legszívesebben kinevette volna magát. Felmerült benne, hogy álmodik, valószínűleg annyira kimerült a betegágynál, hogy éppen ráborulva alszik, és mielőtt meglelné a tűzifát, még azelőtt felriad a a rideg valóságra, hogy nemhogy zöldellő tisztás nincs, de még tűzrevaló sem, és nemhogy nincs egy aprócska tündér sem a közelében, de még olyan ember sem, aki szóba állna vele.

De egyelőre úgy tűnt, az álom nem akar végéhez érni. A fák először nem mozdultak, Irene szinte érezte a feszültséget a levegőben közöttük lépkedve, majd egyre inkább úgy érezte, hogy helyet kínálnak neki, hadd jusson közelebb mindhez, Kinyújtották felé ágaikat, és lágyan megérintették... - Gyönyörű itt – gondolta magában Irene – Békés, és szeretetteljes. De olyan fenséges érzés mégis, mint amelyet csak hatalmas templomokban jártaktól hallottam – nemsokkal később egy fa lehajló ágai hirtelen megemelkedtek, és az asszony alatta tökéletesen rendbe rakott , katonás sorrendbe fektetett gallyakat talált. Olyan sokat, hogy arról szó sem lehetett, hogy mind elviszi.

- Ne aggódj! Végy annyit, amennyit most elbírsz. Ez mindig meglesz neked, egészen addig, ameddig a fák nem kényszerülnek csalódni benned, amit én erősen kétlek. - mosolygott bíztatóan a tündér.

- Köszönöm! - felelte hálásan Irene, majd amennyit bírt, összeszedett a gallyakból, hálásan odabiccentett a fák felé, majd a lombok ismét eltakarták a szeme elől a tüzelőnek valót. - Ideje indulnunk barátom! - suttogta a tündérnek.

 

- Nemsokára hazaértek. A kislány már mélyen aludt az ágyban. A tűz már régen kialudhatott, a ház teljesen kihűlt. A gyermek lehelete fagyos dérként rebbent fel minden légzésnél. Az asszony gyorsan begyújtott, és a parányi ház nemsokára felengedett.

- Ahogy elnézem, ez a tüzelő sem fog sokáig tartani - sóhajtott fel.

- Nem lesz több szükséged tüzelőre - mosolygott a tündér. - Megtanítlak, hogy hogyan csinálj meleget a szeretetedből, amit a gyermeked iránt érzel. Nincs már mitől tartanod! A tündér ekkor a kislány felé fordult. Az édesdeden aludt, arca kipirult a kellemes melegben. Sokáig nézte szótlanul a gyermeket, majd mélyet sóhajtva megszólalt:- Szerencse, hogy találkoztunk! Nagy - nagy szerencse! - A nő értetlenül nézett rá:

- Persze, hogy nagy szerencse, kis barátom! Kedves vendég vagy a háznál! - nevetett. - De miért e nagy sóhaj?

- Több oka is van! Holnap sok dolgunk lesz. Idejekorán útra kell kelnünk gyógyfüvekért. Vissza kell mennünk a tisztásra. Velem kell tartanod, mert a szárnyam sérült. Mégpedig azért ilyen sietősen, mert a kislányod állapota, ameddig távol voltál válságossá vált. Ahogy elnézem, reggelre ismét komoly láza is lesz.

- Ó, Teremtőm! - sikoltott ijedten az asszony, és gyorsan gyermekéhez rohant homlokára téve kezét.

- Ne félj! Meg fog gyógyulni. De van itt nagyobb baj is! Lana a tizenegyből a harmadik gyermek. A testvéreim egyhamar nem jönnének vissza, és ha én is velük tartottam volna, akkor a gyermekre gyorsan rátalált volna a boszorkánymester királyné. Nagy szerencse, hogy itt vagyok!

- Honnan látod, hogy ő az? - hitetlenkedett a nő.

- Csodaszép kék fény veszi őt körül - mosolygott a tündér, majd az asszonyra nézett: - Ez a kék fény az emberiség új reménye.

 

 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!    *****    and i know now that this world will never be enought