grafitnyomok
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
Gondolatok, lélekszántások
 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
18.fejezet/2

 

 

Az egyre sűrűsödő esőcseppek miatt az előttük álló erdő veszedelme is csekélynek tűnt. Igyekeztek összeszedni a holmikat, és hamarosan lóra ültek. Az erdő nem tűnt barátságtalannak, a Lanában bujkáló feszültség kezdett enyhülni. Örömmel nyugtázta, hogy a fák megmaradt lombjai valamelyest megvédik az erdőn kívülről hallatszó immáron nagy zivatartól. A szél kísérteties éneke szaladgált csupán a fák törzsei körül, a sűrűbb részeken itt-ott ködfoszlányok tűntek fel. Rhundel hallgatagon lovagolt, szeme az erdő minden rezdülését éberen követte.

- Félelmetesebbnek gondoltam! – szólt Lana

- Ne higgy a látszatnak! Jelen pillanatban csalogat minket a sűrűség, próbálja legszebb ruházatát felölteni. Gonosz erőket érzek, légy óvatos!

 

Egyre beljebb merészkedtek, és minél távolabb kerültek az erdő szélétől, annál sűrűbbé váltak a fák. Suttogó leszállt a lováról, és gyalogszerrel vezette azt. Lana is jobbnak látta őt követni. A fák szinte már olyan sűrűn álltak, hogy az alsóbb ágaik összeértek megnehezítve az utat. A köd mind jobban aláereszkedett, és a szél éneke is vadabbá vált a fák törzse körül. Ruhájukba minduntalan beleakadt egy-egy vadabb faág, szívükön hideg félelem futkosott. Lana az erdő minden rezdülésére összerezzent. A fák közötti ösvény játszott velük. A mágus az őt követő Lana szeme elől olykor teljesen eltűnt, s az ijedten igyekezett olyankor annak nyomára akadni. Néha úgy vélte Rhundel lovának lábát követi, és bizton lépkedett egy irányba, de akkor a mágus teljesen más irányból kiáltott felé, hogy kövesse. Máskor a köd éles tükörré válva verte vissza a rávetülő fák képét, így terelve el a megtévesztett lányt, miközben Suttogó éppen azon a ködfolton haladt át az előző pillanatban. Lana egyre kétségbeesettebben próbálta követni Rhundelt, és az egyre kétségbeesettebben próbálta őt vezetni, de minduntalan elveszítették egymást. Hangjukat a szél éneke úgy vitte tova, hogy két lépésnyire sem hallották meg a másik hangját. Mind messzebb, és messzebb maradtak el, és mind nehezebben találtak egymásra.

Az időt már régen nem is érzékelték, az erdő úgy játszott velük, hogy elvesztették minden tájékozódóképességüket. Rhundel nem tehetett mást, elzárta szemét a valóságtól, hogy ne zavarja meg a gonosz játék. Ösztöneire hallgatva próbálta az utat meglelni, csak örökös kiáltozása maradt, hogy az őt követő lánynak támpontot adjon hollétéről. Lana kétségbeesetten igyekezett a hang irányába, de próbálkozása egyre sikertelenebb lett a felerősödő zaj miatt. Egyszer a szél vadul körözni kezdett Lana körül, a lány szinte szédült bele, igyekezett talpon maradni, de teste kezdett megtörni. Összekuporodott és próbálta megvárni, még lecsendesedik ádáz ellensége. Szeme immár semmit sem látott, csak az őrült körforgást maga körül, fülébe minden irányból Rhundel hangja érkezett.

 

Hosszú percekig maradt így, mikor is hirtelen mély csend lett. Körülötte minden egyszerre nyugodott le. Kiegyenesedett, és kiáltozni kezdett társa után, de hangja a visszhangként verődött vissza mindenfelől. Kereste lovát, de az nyomtalanul tűnt el mellőle. Maga maradt a félelmeivel.

A csendet ekkor kísérteties hangok szakították meg, és fekete árnyak kezdtek megjelenni a fák körül.

Lana fülében Leowin hangja csengett: „Lana az első, és legfontosabb törvény: NE FÉLJ! Bárki és bármi kerül is elébed az életed során, csakis a tiszta szeretet vezéreljen! Akkor nincs mitől félned.” Összeszedte minden bátorságát, és várta, hogy mi következik.

Az árnyak egyre közelebb, és közelebb jöttek felé. Nem volt testük, nem volt formájuk, csak suhantak folyton változó alakban félelmetes hangokat adva magukból. Már-már arcán érezte szinte hideg tapintásukat, de csak állt, és várt. Maga sem tudta, hogy mire. A hangokra kezdett koncentrálni, szemét becsukta, és hagyta, hogy érezze azt, ami körülveszi. Félelme teljesen elmúlt, nyomában mély, és iszonyatos fájdalom keletkezett. Lehunyt pillái alól patakban kezdett folyni a könny, úgy érezte szíve menten megszakad a mérhetetlen szomorúságtól. Kezdte a hangokat félelmetes együttesükből különválasztani. Mindegyikük fájdalmas sírás volt, maga a lélekszaggató fájdalom. Lana minden porcikájában érezte, tudta, hogy mit élhetnek át azok, akik e hangokon szólnak hozzá. A levegő szinte jéggé válva vette körül, bőre minden pórusában reszketett. Egy hang kezdett felerősödni mind közül. Meleg, és bársonyos ismerős női hang...

- Édesanyám! – kiáltott Lana

- Eljöttem drága kislányom. Eljöttem, hogy megmondjam neked, tévedtem.

Lana tágra nyitotta hirtelen a szemét, és Tündérkéz közeledett felé a fák törzse mögül. Lana örömmel nézte elvesztett anyja minden mozdulatát.

- Te sohasem tévedtél anyám! Ne mondj ilyet!

- De tévedtem gyermekem. Olyan útra tereltelek téged, amely fájdalmas, és könnyekkel teli. Nem kell, hogy keresd tovább az emberi lelkek legzugát! – jött egyre közelebb Lanához – csak egy pillanat, csak egy ölelés, és megválthatom életed immár örökre! Nincs több veszteség, és nincs több alázat.

Lana egyre hidegebbnek érezte a levegőt maga körül...

- Érzed a fájdalom fagyasztó leheletét? – folytatta Tündérkéz – nem kell tovább érezned! Nem kell tovább küzdened! Elég, ha megölelsz!

Lana egyre erőtlenebb lett. Anyja hívogatóan tárta szét karját, fagyott testéhez közeledve mézes meleget árasztott. Frissen sült cipó illata lengte körbe, és a régi otthon minden fájdalmasan elvesztett gyönyörűsége.

- Ne tétovázz gyermekem! Ne háborúzz azzal, ami ellen nincs esélyed tovább! Feledd eddigi utadat, és öleld át szerető anyád!

Lana tétova, rogyadozó léptekkel indult anyja felé. Kábultan szívta be annak édes illatát, nem vágyott már semmi másra, csak karjaiban pihenni. Minden gondolata csak szép gyermekkora volt, biztonságos melegben. Lassan feledve mindent, ami azután történt lépkedett a hívogató öröm felé, hogy újra ott legyen, ami rég elmúlt már. Erőtlen volt, és szinte jéggé fagyott. Térdei összecsuklani készültek. Arcán az emlékezés kába mosolya, szemében a viszontlátás mindent feledtető csillogása. Már majdnem összeért ölelésre nyíló karjuk, amikor Lana bensőjében apró rúgásokat érzett. Hirtelen megtántorodott. – „a gyermekem!” – villant át agyán – „Selevir!” – nyitotta tágra a szemét – „Rhundel, Sella, és a kékek!” Szeme egyszerre kitisztult.

- Jer drága magzatom! Feledd a szomorú világot! – szólt Tündérkéz újra hozzá

Lana felemelte büszkén fejét, szemét belefúrta az előtte álló szemébe, és fogva tartotta azt.

- Miért tétovázol gyermekem? – hallotta Tündérkéz meglepett hangját.

- Te nem vagy az anyám! – kiáltott Lana minden erejét összeszedve – Az én anyám sohasem fordítana hátat azoknak, akiknek szükségük van rá, és sohasem bíztatna engem ilyesmire! – tántorogva próbálta tartani magát, csupán szeme izzott félelmetesen – Nem tudom, hogy ki vagy te, és mit akarsz, de takarodj a szemem elől! Vidd innen mézes-mázos mivoltodat, és feledd, hogy valaha is eltántoríthatsz az utamról!

Az alak ekkor félelmetesen nagyra nőtt. Lanyhmelege lobogó tűzzé vált. Lana fagyott testét égető kardként döfte át minden kicsapódó lángja. Hangja felerősödve démoni kacajjal visszhangzott mindenhonnan

- Te ostoba! Te szerencsétlen vesztes! – süvítette – Egyedül maradtál, és ez volt az utolsó esélyed, hogy megmenekülj! Nincs számodra jövő, és a múltad is elsöpröm minden emlékével együtt! – azzal egy pillanat alatt ráugrott Lanára betemetve azt teljesen izzó lángjaival.

Lana már mit sem érzékelt ebből. Kábultan esett össze, csupán az apró lábak rugdosását érzékelte teste legmélyén. Féltőn tette oda kezét, és mosolyogva suttogta:

- Köszönöm! Köszönöm gyermekem!

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM