grafitnyomok
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
Gondolatok, lélekszántások
 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
41.fejezet

41. Fejezet

 

 

 

Selevir nemsokára magához tért. Shrahina, és Sella már ott várták a szobájában, az ajtóban pedig Gragorus álldogált. Selevir első pillantása Sellára esett. Belefúrta szemeit annak szemeibe, és megszólalt:

 

- Sella. Ki tette ezt Lanával?

Sella átkarolta Selevir nyakát, majd könnyezve mesélni kezdett. Shrahina végig mellettük csendben ült. Mikor Sella befejezte, Shrahina megszólalt:

- Lassan egy hete fekszel öntudatlanul. A király kért, hogy amint felébredsz, üzenjek érte. Lorena valószínűleg holnap megtámadja Visradot.

Selevir ekkor Sellára nézett. – Eljött hát végre az ideje annak, hogy megfizessek mindenért!

- Látod fiam kár volt siettetned! – lépett be Balthasar – tedd, amit tenned kell, és mi mind mögötted állunk. Nézz ki az ablakon!

 

Selevir felkelt az ágyból, és az ablakhoz ment. A királyi hálószoba ablakából messze el lehetett látni, és ameddig csak Selevir látott, onnan mindenfelől lovasok, és gyalogosok jöttek Visrad felé.

- Mi ez Balthasar? – kérdezte meglepetten Selevir

- A haditanácsban mindent elmondunk majd . Egyelőre elég ennyi is jó hírnek. – nevetett Balthasar – Hogy érzed magad fiam? Képes vagy rá, hogy velem gyere most a királyhoz?

- Persze. Jól vagyok. Mintha csak felébredtem volna. – gyorsan felöltözött majd Balthasarral kiment a szobából. Gragorus is köszönteni akarta, de Selevir elhárította

- Ne, most kérlek! – mondta, miközben szinte rá sem nézett Gragorusra – Sietős a dolgom!

 

Gragorus hosszan nézett utána, míg elhaladt a folyosón, majd kicsit újra összehúzta magát, mint régebben, és enyhén csoszogó léptekkel visszament a szobájába.

 

 

Lorena idegesen járkált fel-alá a szobájában. A csend volt. Feszült, várakozással teli csend. Egyszerre a szoba sarkából hideg fuvallat érkezett, majd beborította az egész szobát. Lorena megállt, és felsóhajtott. – Végre! – Ugyanott abban a sarokban aranyszínű köd bontakozott ki, és a ködből kilépett három sötét árnyalak.

- Megjöttetek hát! – szólalt meg Lorena – Az asrivinai-árnyak! Milyen régen nem láttalak már benneteket. Elhoztátok?

- Igen – felelte az egyikük – Hangja jéggé dermesztett mindent, ami csak körülötte volt. – Előkészítetted a helyet, mert csak addig maradhatunk, ameddig a hideget tartani tudjuk.

- Minden a legnagyobb rendben! Gyertek utánam! – azzal a királynő egy, a szoba falába mélyesztett könyvespolcot óvatosan eltolt, és mögötte egy ajtó volt, amelyet kinyitott. Az árnyak a ködből ekkor kiemeltek egy gyermek alakot, és könnyedén felkapva a királynő után vitték. Bent a szobában felravatalozva várta Anoth herceget új helye. Az árnyak gyorsan dolgoztak, s amint letették, azonnal távoztak is. Lorena bent maradt fia mellett.

- Végre újra mellettem vagy! – sóhajtott fel – Hamarosan át is ölelhetjük egymást újra gyönyörű gyermekem!

 

 

 

 

 

 

Shrahina kint ült a padon, és nézte a Holdat, vagy talán a csillagokat. Selevir meglátta, és leült mellé.

- Holnap – mondta a hercegnő csendesen

- Igen, Shrahina holnap. Holnap jön el az időm, hogy megfizessek a tartozásaimért.

- Nagyon sajnálom Selevir, ami Lanával történt – hajtotta le a fejét – Küzdött, az utolsó erejéig küzdött – könnycseppek jelentek meg a szemében

Selevir arca megkeményedett. Szemében a gyűlölet minden formája megjelent, az izzó, és könyörtelen gyűlölettől kezdve a hirtelen felindultságig minden.

Shrahina szomorúan nézte őt: - Ha képes lennél megbocsájtani Lorenának.., ha képes lennél rá, akkor nem emésztene el holnap a harc! Most azt teszed, amit ő akart! – szemeit Selevirre függesztette – Kérlek Selevir! Bocsáss meg neki! Ne add át magad az akaratának!

- Te nem értheted Shrahina! – mondta Selevir – Lanát mindennél jobban szerettem. Minden jót neki köszönhetek, és az uralkodónő elvette tőlem! Nem tudok neki megbocsájtani! Ha felemészt, hát felemészt! Senkim sincs már! Még csak azt sem tudom, hogy a gyermekem fiú lett volna, vagy lány!

- Fiú is, és lány is – felelte csendben a hercegnő

- Honnan tudod? – kérdezte meglepetten Selevir

- Onnan, hogy élnek. Többet nem mondhatok.

 

Selevir hirtelen elnémult, majd dühödten sétálni kezdett

- Erről én miért nem tudtam Shrahina?

- Nézz magadra Selevir! Nincs már benned semmi, ami nem a királynőtől volna! Ha eláruljuk hollétüket, te magad adod a kezére ugyanolyan sorsot szánva nekik, mint a magadé!

 

Selevir megtörten ült le.

- Valamit mondanom kell neked Shrahina! Jobb is így. Valahol, mélyen bennem, nagyon szeretném őket látni, de most csak dühös voltam, hogy becsaptatok. – felemelte szemét ő is az égre, majd folytatta – Minden olyan távoli már, ami abban a pár szép hónapban történt Lanával, mint azok a csillagok ott fent az égen. Elrepült minden. A gyerekek..., nincs most számomra fontosabb, mint az Uralkodónő. Ez az igazság.

- Tudjuk Selevir. Éppen ezért nem szóltunk róluk. Tehát nem bocsájtasz meg. Értük sem.

- Éppen értük nem hercegnő.

- És értem?

Selevir felállt majd háttal a hercegnőnek mondta ki a szavakat: - Nem tudok már szeretni. Boldog lehet a férfi, akár halandó, akár nem, aki rabul ejti a szíved, és hitvány aki eldobja. Legyek hát hitvány hercegnő, de még érted sem bocsájtok meg. Azért, mert valaha annyira szerettem, hogy elkárhozni érte is csak csekély fizetség.

 

 

 

 

 

 

 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM