grafitnyomok
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
Gondolatok, lélekszántások
 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
42.fejezet/VÉGE/Epilógus

 

 

43. Fejezet

Epilógus

 

Kocsikerekek zaja törte meg a csöndet az Északi királyság legnagyobb vásártere felé vezető úton. A bakon egy csuhás alak ült, hátul letakarva egy asszony feküdt a szekéren.

A vásártérre érve a csuhás gyorsan leszállt, majd a rakományához igyekezett. Felnyalábolta azt, majd besietett a sátorba, annak is belső , titkos lépcsőjén levitte a föld mélyébe épített lakhelyre.

Az asszonyt egy hányaveti ágyba fektette, és maga azonnal munkához látott. Tépéseket készített, és különféle üvegeket vett elő egy szekrényből.

Napokig megállás nélkül dolgozott, és ápolta az idegent.

 

 

 

Diabolus egyedül lépkedett az Északi királyság palotájában. Léptei kongtak az üres folyosókon, utoljára a trónterembe ment. Nem volt már senki, akit maga mellett tartott volna. Körülötte törött oszlopok, összezúzott , eltiport bútorok mutatták dühét.

Szárnysuhogás zavarta meg immár lecsendesült búcsúját. Rezignáltan szólalt meg, meg sem fordulva a hang irányába:

 

- Escatle! Hogy mered megzavarni magányomat! Te talán azt gondolod, rád nem érvényesek parancsaim? – mennydörögte

- De Uram, érvényesek! – felelte a Szárnyas kígyó – De azokat egy vesztes adta ki, én pedig elhoztam neki a győzelem reményét!

 

Diabolus azonnal megfordult, és a szárnyas kígyó előtt egy széken ülve egy fiatal nőt pillantott meg. Sápadt, és láthatóan beteg nőt, ki mégis így elesettségében is csodaszép volt. Aranybarna haja fürtökben lógott egészen a derekáig. Törékeny, aprócska teste szinte elveszett a hatalmas székben. Zavartan pillantott körbe, mint aki mit sem tud arról, hogy mi történik vele.

 

Diabolus kérdően tekintett Escatle-ra.

 

- Ez meg ki?

- Azonnal megmondom Uram, de jobb, ha elvonulunk, ugyanis neki – mutatott a nőre – immár sejtelme sincs a valóságról. Rengeteg vért vesztett, és sokkot kapott, nem emlékszik semmire.

 

 

Elvonultak a termen kívülre, majd Diabolus türelmetlenül fordult a Szárnyas kígyó felé:

 

- Csak nem azt akarod mondani? Mindenki azt hitte, hogy meghalt!

- De én megmentettem Uram! – mosolygott Escatle – És elhoztam neked, hogy végre megkapd azt, aki legalkalmasabb melletted az uralkodásban, és segít neked abban, hogy átvehesd az uralmat a világ felett. A legtisztább lelke van, akivel csak valaha találkoztam, és ezt a lelket te úgy formálod, ahogyan neked tetszik, hiszen minden emléke oda van már. És...- folytatta sokatmondóan – Ő az, aki el tud téged vezetni a gyermekeihez, akiket már elloptak előlünk.

 

Diabolus arcán széles mosoly terült szét. Megveregette Escatle vállát:

 

- Úgy? Tehát piaci kuruzslóból uralkodni vágysz? Hát rendben! Dél a tied! Vedd át az uralkodást, és folytasd Lorena megkezdett munkáját! Én pedig megismerkedem közelebbről felettébb izgalmas ajándékommal, akivel jól elszórakozunk majd kettecskén az elkövetkezendő években! - nevetett, majd megindult a trónteremben várakozó nő felé, hogy újra felépítse azzal a gonosz birodalmát.

 

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?