grafitnyomok
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
42.fejezet/VÉGE/Epilógus

 

 

43. Fejezet

Epilógus

 

Kocsikerekek zaja törte meg a csöndet az Északi királyság legnagyobb vásártere felé vezető úton. A bakon egy csuhás alak ült, hátul letakarva egy asszony feküdt a szekéren.

A vásártérre érve a csuhás gyorsan leszállt, majd a rakományához igyekezett. Felnyalábolta azt, majd besietett a sátorba, annak is belső , titkos lépcsőjén levitte a föld mélyébe épített lakhelyre.

Az asszonyt egy hányaveti ágyba fektette, és maga azonnal munkához látott. Tépéseket készített, és különféle üvegeket vett elő egy szekrényből.

Napokig megállás nélkül dolgozott, és ápolta az idegent.

 

 

 

Diabolus egyedül lépkedett az Északi királyság palotájában. Léptei kongtak az üres folyosókon, utoljára a trónterembe ment. Nem volt már senki, akit maga mellett tartott volna. Körülötte törött oszlopok, összezúzott , eltiport bútorok mutatták dühét.

Szárnysuhogás zavarta meg immár lecsendesült búcsúját. Rezignáltan szólalt meg, meg sem fordulva a hang irányába:

 

- Escatle! Hogy mered megzavarni magányomat! Te talán azt gondolod, rád nem érvényesek parancsaim? – mennydörögte

- De Uram, érvényesek! – felelte a Szárnyas kígyó – De azokat egy vesztes adta ki, én pedig elhoztam neki a győzelem reményét!

 

Diabolus azonnal megfordult, és a szárnyas kígyó előtt egy széken ülve egy fiatal nőt pillantott meg. Sápadt, és láthatóan beteg nőt, ki mégis így elesettségében is csodaszép volt. Aranybarna haja fürtökben lógott egészen a derekáig. Törékeny, aprócska teste szinte elveszett a hatalmas székben. Zavartan pillantott körbe, mint aki mit sem tud arról, hogy mi történik vele.

 

Diabolus kérdően tekintett Escatle-ra.

 

- Ez meg ki?

- Azonnal megmondom Uram, de jobb, ha elvonulunk, ugyanis neki – mutatott a nőre – immár sejtelme sincs a valóságról. Rengeteg vért vesztett, és sokkot kapott, nem emlékszik semmire.

 

 

Elvonultak a termen kívülre, majd Diabolus türelmetlenül fordult a Szárnyas kígyó felé:

 

- Csak nem azt akarod mondani? Mindenki azt hitte, hogy meghalt!

- De én megmentettem Uram! – mosolygott Escatle – És elhoztam neked, hogy végre megkapd azt, aki legalkalmasabb melletted az uralkodásban, és segít neked abban, hogy átvehesd az uralmat a világ felett. A legtisztább lelke van, akivel csak valaha találkoztam, és ezt a lelket te úgy formálod, ahogyan neked tetszik, hiszen minden emléke oda van már. És...- folytatta sokatmondóan – Ő az, aki el tud téged vezetni a gyermekeihez, akiket már elloptak előlünk.

 

Diabolus arcán széles mosoly terült szét. Megveregette Escatle vállát:

 

- Úgy? Tehát piaci kuruzslóból uralkodni vágysz? Hát rendben! Dél a tied! Vedd át az uralkodást, és folytasd Lorena megkezdett munkáját! Én pedig megismerkedem közelebbről felettébb izgalmas ajándékommal, akivel jól elszórakozunk majd kettecskén az elkövetkezendő években! - nevetett, majd megindult a trónteremben várakozó nő felé, hogy újra felépítse azzal a gonosz birodalmát.

 

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!