grafitnyomok
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
42.fejezet/VÉGE/Epilógus

 

 

43. Fejezet

Epilógus

 

Kocsikerekek zaja törte meg a csöndet az Északi királyság legnagyobb vásártere felé vezető úton. A bakon egy csuhás alak ült, hátul letakarva egy asszony feküdt a szekéren.

A vásártérre érve a csuhás gyorsan leszállt, majd a rakományához igyekezett. Felnyalábolta azt, majd besietett a sátorba, annak is belső , titkos lépcsőjén levitte a föld mélyébe épített lakhelyre.

Az asszonyt egy hányaveti ágyba fektette, és maga azonnal munkához látott. Tépéseket készített, és különféle üvegeket vett elő egy szekrényből.

Napokig megállás nélkül dolgozott, és ápolta az idegent.

 

 

 

Diabolus egyedül lépkedett az Északi királyság palotájában. Léptei kongtak az üres folyosókon, utoljára a trónterembe ment. Nem volt már senki, akit maga mellett tartott volna. Körülötte törött oszlopok, összezúzott , eltiport bútorok mutatták dühét.

Szárnysuhogás zavarta meg immár lecsendesült búcsúját. Rezignáltan szólalt meg, meg sem fordulva a hang irányába:

 

- Escatle! Hogy mered megzavarni magányomat! Te talán azt gondolod, rád nem érvényesek parancsaim? – mennydörögte

- De Uram, érvényesek! – felelte a Szárnyas kígyó – De azokat egy vesztes adta ki, én pedig elhoztam neki a győzelem reményét!

 

Diabolus azonnal megfordult, és a szárnyas kígyó előtt egy széken ülve egy fiatal nőt pillantott meg. Sápadt, és láthatóan beteg nőt, ki mégis így elesettségében is csodaszép volt. Aranybarna haja fürtökben lógott egészen a derekáig. Törékeny, aprócska teste szinte elveszett a hatalmas székben. Zavartan pillantott körbe, mint aki mit sem tud arról, hogy mi történik vele.

 

Diabolus kérdően tekintett Escatle-ra.

 

- Ez meg ki?

- Azonnal megmondom Uram, de jobb, ha elvonulunk, ugyanis neki – mutatott a nőre – immár sejtelme sincs a valóságról. Rengeteg vért vesztett, és sokkot kapott, nem emlékszik semmire.

 

 

Elvonultak a termen kívülre, majd Diabolus türelmetlenül fordult a Szárnyas kígyó felé:

 

- Csak nem azt akarod mondani? Mindenki azt hitte, hogy meghalt!

- De én megmentettem Uram! – mosolygott Escatle – És elhoztam neked, hogy végre megkapd azt, aki legalkalmasabb melletted az uralkodásban, és segít neked abban, hogy átvehesd az uralmat a világ felett. A legtisztább lelke van, akivel csak valaha találkoztam, és ezt a lelket te úgy formálod, ahogyan neked tetszik, hiszen minden emléke oda van már. És...- folytatta sokatmondóan – Ő az, aki el tud téged vezetni a gyermekeihez, akiket már elloptak előlünk.

 

Diabolus arcán széles mosoly terült szét. Megveregette Escatle vállát:

 

- Úgy? Tehát piaci kuruzslóból uralkodni vágysz? Hát rendben! Dél a tied! Vedd át az uralkodást, és folytasd Lorena megkezdett munkáját! Én pedig megismerkedem közelebbről felettébb izgalmas ajándékommal, akivel jól elszórakozunk majd kettecskén az elkövetkezendő években! - nevetett, majd megindult a trónteremben várakozó nő felé, hogy újra felépítse azzal a gonosz birodalmát.

 

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!    *****    and i know now that this world will never be enought