grafitnyomok
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
>Menü
 
MÁSIK FÓRUMOM
 

Ide kattints a rozsaszin ugyek topichoz!

 
hangos versek
 
Novellák, rövidebb prózai írások
 
Vezeklés (készülő regény)
 
HANGULATOK Hang-kép-vers egyben

 Indítsd el a zenét, nézd a slideshowt, és olvasd a verset!

Trafic

Belle Nuit

Air

Adagio

Unforgetable (Felejthetetlen)

Vártál, vártalak

Bár elmondhatnám...

 

 
Újabb írásaim
 
Verseim

  

 
Nagy lelkek törékeny életekben (kedvenceim)

Edith Piaf (Sinka Zsuzsanna írása)

Leonard Cohen

Jim Morisson

 
Verseim angolul
 
Bannercsere

 

 

Bannersite:

Több, mint 50 kategória között kereshet érdeklôdési körének megfelelô honlapokat. Ha népszerusítené honlapját akkor is látogasson el ide!

 

Bannerműhely: 

 

 

 

 

Bagolyvár:

 
Középfölde:
 
 
Csingi oldala:
 
 
Tündérkéz
 
A Hauer Pódium plakátjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az oldalon használt kódok

A legördülő menü kódja

Segítség a legördülő menü kódjához

Itt próbálhatod ki a kódokat (köszönet érte Vikinek - Bannerműhely)

Kódpróbáló lap kódja (Vikitől - Bannerműhely)

"Saját képeim" scriptje (jobb oldalon)"

"Saját képeim" scripthez leírás. Köszönet érte Hitetlennek

 
Szép képek nektek

 

Kagaya Zodiac (I)

Kagaya Zodiac (II)

Tündérek

Fantasy

Fantasy II

 
Ajánlataim

A Legjobb Scriptek Szállítója 

 

 

 
saját fotóim
 
37/2

- Dehogy nincs! Máris adom, itt kell lennie valahol....- Rose előkapott egy kancsót, majd meglepetten csóválta a fejét – Ejnye! Reggel töltöttem tele, hogy legyen a vacsorához, és egy csepp sincs benne! Te ittál belőle Andrea?

- Én? Hová gondolsz? Csak most akartam egy pohárkával, az idejét sem tudom, hogy mikor ittam utoljára! – majd szélesen mosolyogni kezdett, már, ha az arcán szétterülő vicsort mosolynak lehet nevezni. – Hol is tartottam? Á! Azért kérdeztem, mert szükségem volna segítségre!

- Lana már az utolsó időben van, nem hiszem, hogy fel tudna vállalni még több feladatot – csóválta a fejét Rose

- Még több? A kicsapongó életmódján kívül mi mást csinál még? Most is mér rég itthon lenne a helye! De eltekintek efölött! Hajlandó vagyok kézbe venni az ügyeket! – emelte fel hegyes állát – A mesterem hosszú útra készül, és természetesen engem akart magával vinni, mert nem talált hozzám hasonló kiemelkedő képességekkel rendelkező egyént, és bár hatalmas áldozat ez a részemről, de vissza kellett utasítanom.

- De mégis miért kedvesem? Hiszen annyi örömöd leled ebben az ügyben! – kérdezte Rose

- Éppen Lana miatt! Hogyan hagyhatnálak itt téged magadra velük? És fontolóra vettem a dolgot, és úgy látom, hogy Lana alkalmatlan az anyaszerepre...- Rose megütközve nézett vissza rá, majd Andrea kissé változtatva hangján folytatta: - illetve szüksége van egy arra alkalmas nőnek a segítségére, aki hajlandó érte ilyen áldozatokat hozni. Téged leterhel a háztartás, Sella pedig...- sóhajtott – neki nagyon jót fog tenni mesterem közelsége. Az utazás csupán néhány hétig tart, és úgy jön vissza, mint akit kicseréltek!

- Nem tudom, hogy Sella hajlandó lesz-e itt hagyni Lanát éppen most...

- Éppen ez az! Biztos vagyok benne, hogy amilyen önző, és zsarnok, nem engedi ki a karmai közül azt a lelket! Így segítségül hívtam ma estére a hölgykoszorút. Tudod, arra gondoltunk, hogy lehetséges, hogy nem is Rhundel fogadta be őket a házba... meglehet, hogy téged használtak ki

- Miket beszélsz? Rhundel mindig velük volt!

- Biztos vagy te ebben? Ki engedte be őket? Te igaz? Aztán jelentetted a vendégeket... nem voltál a könyvtárszobában, amikor ők bementek oda.. lehet, hogy akkor könyörögtek, hogy maradhassanak... csak emlékezz!

 

Rose szemében bizonytalanság jelent meg. Próbált minden pillanatra visszaemlékezni, de nem volt rá képes. Összezavarodva pislogott Andreára

- Meglehet, hogy igazad van..., nem emlékszem.

- Hát persze! Mert az a jó szíved irányít! De én! Itt vagyok én! És kézbe veszem az ügyeket! – kihúzta derekát a székben, és folytatta – A hölgykoszorú tagjaival úgy döntöttünk, hogy ideje lesz ledolgozniuk a szállást, amit eddig oly önzően ingyen kaptak. Lana már alkalmatlan bármilyen munkára, de ezen majd a gyermek érkezése után változtatunk, hiszen én hajlandó vagyok lépésről-lépésre megtanítani neki, hogy milyen egy tisztességes asszony élete

- Igen Andrea, a fiataloknak szükségük van a tapasztaltabbak útmutatásaira. Látod mennyivel jobb, ha így állunk a dolgokhoz! Ő csak egy fiatalasszony, aki magára maradt – bólogatott Rose

- Snebaly! Jobb szeretném, ha más itt is így szólítanátok! - majd nyugodtan folytatta - Így van Rose, segítünk neki! De Sellának meg kell dolgoznia ezért, különben....-köhintett egyet – el kell hagyniuk a házat

- Rendben , ha így szeretnéd itt is, akkor Snebalynak szólítalak . Ez igazán semmiség .. , De, hogy elhagyják a házat!?Dehogyis! Hova mehetnének?

- Sehova. Éppen ezért el fog menni a mesteremmel. Lana pedig holnaptól nem járkálhat éjnek évadján. Ha levegőznie kell, majd én vele megyek!

- Hát, ahogy gondolod kedvesem. Én sem szívelem, hogy ilyen késői órákban még nincsenek itthon a ház lakói. Nem jó fényt vet ez a házra!

 

Andrea előre hajolva az asztalnál, megfogta Rose kezét, és mélyen a szemébe nézett:

- De most minden megváltozik! Minden!

- Igen kedvesem, minden – bólogatott Rose

 

 
Barátaim írásai
 

Az oldal jelenleg csak mint virtuális könyv szolgál a saját írásaim tárolásához. Láthatóan elavult, nélkülöz minden új elemet, ennek az oka, hogy több mint tíz éve szinte hozzá sem nyúltam érdemben.

 • Írj nekem!
 •       

   

  Az új vendégkönyv. Írj nekem!

  A régi vendégkönyv,

   
  ...
  Indulás: 2005-09-05
   
  Barátaim, költőtársaim oldalai
   
  Irodalmi oldalak
   
  Kedvenceim
   
  Érdekességek, tudomány
   
  Egyébb, és csere linkek
   
  IP
   

  Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!